Välkommen till Umbracokalaset - En dag i Umbracos värld!

Bli en del av Sveriges största Umbraco-fest! Umbracokalaset, i samarbete med Umbraco, är den första konferensen i sitt slag i Stockholm, där vi samlar utvecklare, designers och digitala strateger för att utforska, lära och fira allt som Umbraco har att erbjuda. Umbracokalaset är den perfekta platsen för att dyka djupt in i Umbracos universum. Under denna dag erbjuder vi en rad inspirerande föreläsningar, interaktiva workshops och många möjligheter till nätverkande i en öppen och festlig atmosfär. Oavsett din erfarenhet med Umbraco kommer du att finna värdefull kunskap och nya kontakter. Var med och forma framtiden för webbutveckling tillsammans med andra likasinnade i den svenska Umbraco-communityn. Anmäl dig nu för att säkra din plats och vara med på en oförglömlig dag som både inspirerar och underhåller. Vi ser fram emot att välkomna dig till en dag där vår gemenskap kan växa och blomstra tillsammans!

Praktisk information för Umbracokalaset

Välkommen till Umbracokalaset, en heldagskonferens dedikerad till alla saker Umbraco! Umbracokalaset erbjuder en unik chans att nätverka, lära och dela erfarenheter med andra Umbraco-entusiaster. Nedan hittar du all viktig information för att göra din dag så givande och festlig som möjligt.

Datum och tid:
Konferensen äger rum den 23 Oktober 2024, från kl. 09:00 till 17:00.

Plats:
Vi ses på Usine, Södermalmsallén 36 på Södermalm i Stockholm.

Program:
Dagen är fullspäckad med talare, workshops och paneler. Detaljerat schema kommer att publiceras på vår hemsida och uppdateras kontinuerligt fram till evenemanget.

Mat och dryck:
Lunch och fika ingår i registreringsavgiften. Vi kommer också att ha en avslutande mingel med lättare tilltugg och dryck där du har chansen att prata mer med talare och andra deltagare.

Presenteras av

Kom på kalas, det blir kul!